MENU
Lunch | Verrassingsmenu | FIJNPROEVERSMENU | Kerstmenu | Nieuwjaarmenu
FIJNPROEVERSMENU
vanaf zaterdag 1 november tot en met vrijdag 28 november 2025
Aperitief, gerookte eendenborst en eendenlever, mango, banaan, blauwe bosbessen, aceto balsamico
Apéritif, magret et foie de canard fumés, mangue, banane, myrtilles, aceto balsamico
***
Gebakken Sint-Jacobsnootjes uit Dieppe, knolseldercrème, eryngiipaddestoelen, schorseneer, mierikswortel
Noix de coquilles St.-Jacques de Dieppe poêlés, crème de céleri-rave, champignons eryngii, salsifis, raifort
***
Het wit van fazant, groene kool, bosbessen, Wildemans peertje, aardappelkroketjes, jonge Hasseltse jenever
Le blanc de faisan, chou vert, airelles, petite poire Wildemans, croquettes de pommes de terre, genièvre de grain
***
Het kaasbordje van meester-kaasmaker Philippe Olivier
Les fromages affinés de Philippe Olivier
***
In huis bereide nougatijs met Grand Marnier, compote van braambessen
Le nougat glacé au Grand Marnier, compote de mûres
***
Mokka en liflafjes
Le moka et mignardises
€ 120,00 ( inclusief aperitief en mokka )
