AU GRENACHE

 

Fijnproeversmenu

 

Vanaf zaterdag 8 maart tot en met vrijdag 4 april 2025

Aperitief, gefrituurde zeetongreepjes, bloemkoolbloempjes, fijne boontjes, mergpompoen, honingtomaatjes, getomateerde saus

Apéritif, goujonettes frits de sole, chou-fleur, haricots fins, courgette, tomates miel, sauce tomatée

***

Gebakken Noorse nieroogkreeftjes, zalmeitjes, groene aspergetips, avocado, ricotta, atsina cress, aquavit

Langoustines norvégiennes poêlées, oeufs de saumon, pointes vertes, avocat, ricotta, atsina cress, aquavit

***

Het wit van tarbot, jonge spinaziescheuten, Belgische asperges, champagnemousseline

Le blanc de turbot, pousses d'épinards, asperges belges, mousseline de champagne

***

Het kaasbordje van meester-kaasmaker Philippe Olivier

Les fromages affinés de Philippe Olivier

***

In huis bereide praliné- en vanilleroomijs, karamel, amandelkoekje

La glace praliné et vanille fait à la maison, caramel, tuiles d'amandes

***

Mokka en liflafjes

Moka et mignardises

***

€ 117,00 ( inclusief aperitief en mokka )

 
  Privacy  BYS - By Your Site

De website van Au Grenache maakt gebruik van cookies.   
Meer info   AKKOORD