MENU
Lunch | Verrassingsmenu | Fijnproeversmenu | Palingfestival
Fijnproeversmenu
Vanaf zaterdag 8 maart tot en met vrijdag 4 april 2025
Aperitief, gefrituurde zeetongreepjes, bloemkoolbloempjes, fijne boontjes, mergpompoen, honingtomaatjes, getomateerde saus
Apéritif, goujonettes frits de sole, chou-fleur, haricots fins, courgette, tomates miel, sauce tomatée
***
Gebakken Noorse nieroogkreeftjes, zalmeitjes, groene aspergetips, avocado, ricotta, atsina cress, aquavit
Langoustines norvégiennes poêlées, oeufs de saumon, pointes vertes, avocat, ricotta, atsina cress, aquavit
***
Het wit van tarbot, jonge spinaziescheuten, Belgische asperges, champagnemousseline
Le blanc de turbot, pousses d'épinards, asperges belges, mousseline de champagne
***
Het kaasbordje van meester-kaasmaker Philippe Olivier
Les fromages affinés de Philippe Olivier
***
In huis bereide praliné- en vanilleroomijs, karamel, amandelkoekje
La glace praliné et vanille fait à la maison, caramel, tuiles d'amandes
***
Mokka en liflafjes
Moka et mignardises
***
€ 117,00 ( inclusief aperitief en mokka )