Fijnproeversmenu
Vanaf zaterdag 30 november t.e.m. zondag 22 december 2019
Aperitief, kroketjes van fazant met verse herfsttruffel, bospaddestoelen, madeira, jong Brussels witlof, Jazz appel
Apéritif, croquettes de faisan aun truffe d'automne fraîche, champignons des bois, madère, chiconettes de Bruxelles, pomme Jazz
***
Gebakken Bretoense Sint-Jacobsnootjes en nieroogkreeftje met schorseneer, andijvie, broodkorstjes, pijnboompitte en Noilly Prat
Noix de coquilles St.-Jacques bretonne poêlées et langoustine, salsifis, scaroles, croûtons, pignons de pin et Noilly Prat
***
Nootje van jong hert "Bordelaise", taartje van knolseldermousseline, spruitjes, spitskool, raapjes in frambozenconfituur
Noisette de faon "Bordelaise", tartelette de mousseline céleri-rave, choux de Bruxelles, chou pointu, navets en confiture de framboises
***
Het kaasbordje van Meester-Kaasmaker Philippe Olivier
Les fromages de Philippe Olivier, affineur de fromages
***
In huis bereide Tiramisu met bittere chocolade
Le Tiramisu fait à la maison, chocolat amer
***
Mokka en liflafjes
Moka et mignardises
€ 100,00