AU GRENACHE

 

Fijnproeversmenu

 

Vanaf zaterdag 5 oktober 2024 tot en met vrijdag 1 november 2024

Aperitief, in huis bereide ganzenleverpastei, gerookte eendenlever, compote witte en blauwe druiven, coulis verse vijgen

Apéritif, le pâté de foie d'oie fait à la maison, foie de canard fumé, compote de raisins blancs et bleus, coulis de figues fraîches

***

Gebakken Bretoense Sint-Jacobsnootjes, jonge spruitjes, witloofblaadjes, brunoise knolselder, zaadjesmosterd

Noix de coquilles Saint-Jacques bretonnes poêlés, choux de Bruxelles, feuilles de chiconettes, brunoise céleri-rave, moutarde de grains

***

Wilde eendenborst "Bordelaise", schorseneer, andijvie, aardappelkroketjes

Magret de canard sauvage "Bordelaise", salsifis, scaroles, croquettes de pomme de terre

***

Sorbet van Doyennéperen, bittere chocolade, gegrilde amandelen

Le sorbet de poires Doyenné, chocolat amer, amandes grillées

***

Het kaasbordje van meester-kaasmaker Philippe Olivier

Les fromages affinés de Philippe Olivier

***

Mokka en liflafjes

Moka et mignardises

***

€ 112,00 ( inclusief aperitief en mokka )

 
  Privacy  BYS - By Your Site