AU GRENACHE

 

Fijnproeversmenu

 

Vanaf zaterdag 9 januari tot en met vrijdag 4 februari 2022

Aperitief, gefrituurde wilde gamba's, beukenzwammetjes, mergpompoen, honingtomaatjes, bimi en getomateerde saus

Apéritif, gambas sauvages frits, polygottes, courgette, tomates miel, bimi et une sauce tomatée

***

Een romig venkelsoepje, brunoise venkel, fijne erwtjes, groene aspergetips en gebakken Bretoense sint-jacobsnootjes

La crème de fenouil, brunoise de fenouil, petits pois, pointes vertes et noix de coquilles St.-Jacques bretonnes poêlés

***

Krokant gebakken kalfszwezeriken, knolselderpuree, andijvie, fijne boontjes en dragon

Les ris de veau poêlés croustillant, purée de céleri-rave, scaroles, haricots fins et estragon

***

Het kaasbordje van Meester-Kaasmaker Philippe Olivier

Les fromages affinés de Philippe Olivier

***

Nougatijs met verse frambozen, blauwe bosbessen en frambozencoulis

Le nougat glacé aux framboises fraîches, myrtilles et coulis de framboises

***

Mokka en liflafjes

Moka et mignardises

 

€ 105,00

 
  Privacy  BYS - By Your Site

De website van Au Grenache maakt gebruik van cookies.   
Meer info   AKKOORD