MENU
Lunch | Verrassingsmenu | Fijnproeversmenu | VALENTIJNMENU
Fijnproeversmenu
Vanaf zaterdag 11 januari tot en met vrijdag 7 februari 2025
Aperitief, gefrituurde Sint-Jacobsnootjes uit Dieppe, prei, spitskool, mierikswortel
Apéritif, noix de coquilles St-Jacques de Dieppe, poireau, chou pointu, raifort
***
Gebakken Noorse nieroogkreeftjes, fijne pasta's, eryngii paddestoelen, groene aspergetips, parmezan, truffeljus
Langoustines norvégiennes poêlées, pâtes fraîches, champignons eryngii, pointes vertes, parmesan, jus de truffes
***
Krokant gebakken kalfszwezeriken, andijvie, knolseldermousseline, Madeira wijn
Ris de veau poêlés croustillant, scaroles, mousseline de céleri-rave, vin de Madère
***
Het kaasbordje van meester-kaasmaker Philippe Olivier
Les fromages affinés de Philippe Olivier
***
Normandisch pannekoekje
Crêpe normande
***
Mokka en liflafjes
Moka et mignardises
***
€ 117,00 ( inclusief aperitief en mokka )