MENU
Lunch | Verrassingsmenu | Fijnproeversmenu | FIJNPROEVERSMENU | Kerstmenu | Nieuwjaarmenu
Fijnproeversmenu
Vanaf zaterdag 30 november 2024 tot en met zaterdag 14 december 2024
Aperitief, gebakken Bretoense Sint-Jacobsnootjes, schorseneren, eryngii paddestoelen, mierikswortel
Apéritif, noix de coquilles St-Jacques bretonnes, salsifis, champignons eryngii, raifort
***
Kroketjes van fazant, Madeira wijn, jong Brussels witlof, mango, spitskool
Croquettes de faisan, vin de Madère, chiconettes de Bruxelles, mangue, chou pointu
***
Nootje van jong hert "Grand Veneur", knolseldermousseline, spruitjes, geconfijte rode kool, peertje
Noisette de faon "Grand Veneur", mousseline de céleri-rave, chou de Bruxelles, chou rouge confit, petite poire
***
Het kaasbordje van meester-kaasmaker Philippe Olivier
Les fromages affinés de Philippe Olivier
***
In huis bereide vanilleroomijs, advokaat, bittere chocolade, gegrilde amandelen
La glace vanille fait maison, avocat, chocolat amer, amandes grillées
***
Mokka en liflafjes
Moka et mignardises
***
€ 112,00 ( inclusief aperitief en mokka )