MENU
Lunch | Verrassingsmenu | Fijnproeversmenu | Kerstmenu | Nieuwjaarmenu
Fijnproeversmenu
Vanaf zaterdag 5 oktober 2024 tot en met vrijdag 1 november 2024
Aperitief, in huis bereide ganzenleverpastei, gerookte eendenlever, compote witte en blauwe druiven, coulis verse vijgen
Apéritif, le pâté de foie d'oie fait à la maison, foie de canard fumé, compote de raisins blancs et bleus, coulis de figues fraîches
***
Gebakken Bretoense Sint-Jacobsnootjes, jonge spruitjes, witloofblaadjes, brunoise knolselder, zaadjesmosterd
Noix de coquilles Saint-Jacques bretonnes poêlés, choux de Bruxelles, feuilles de chiconettes, brunoise céleri-rave, moutarde de grains
***
Wilde eendenborst "Bordelaise", schorseneer, andijvie, aardappelkroketjes
Magret de canard sauvage "Bordelaise", salsifis, scaroles, croquettes de pomme de terre
***
Sorbet van Doyennéperen, bittere chocolade, gegrilde amandelen
Le sorbet de poires Doyenné, chocolat amer, amandes grillées
***
Het kaasbordje van meester-kaasmaker Philippe Olivier
Les fromages affinés de Philippe Olivier
***
Mokka en liflafjes
Moka et mignardises
***
€ 112,00 ( inclusief aperitief en mokka )