AU GRENACHE

 

Fijnproeversmenu

 

Vanaf zaterdag 30 november t.e.m. zondag 22 december 2019

Aperitief, kroketjes van fazant met verse herfsttruffel, bospaddestoelen, madeira, jong Brussels witlof, Jazz appel

Apéritif, croquettes de faisan aun truffe d'automne fraîche, champignons des bois, madère, chiconettes de Bruxelles, pomme Jazz

***

Gebakken Bretoense Sint-Jacobsnootjes en nieroogkreeftje met schorseneer, andijvie, broodkorstjes, pijnboompitte en Noilly Prat

Noix de coquilles St.-Jacques bretonne poêlées et langoustine, salsifis, scaroles, croûtons, pignons de pin et Noilly Prat

***

Nootje van jong hert "Bordelaise", taartje van knolseldermousseline, spruitjes, spitskool, raapjes in frambozenconfituur

Noisette de faon "Bordelaise", tartelette de mousseline céleri-rave, choux de Bruxelles, chou pointu, navets en confiture de framboises

***

Het kaasbordje van Meester-Kaasmaker Philippe Olivier

Les fromages de Philippe Olivier, affineur de fromages

***

In huis bereide Tiramisu met bittere chocolade

Le Tiramisu fait à la maison, chocolat amer

***

Mokka en liflafjes

Moka et mignardises

 

€ 100,00

 
  Privacy  BYS - By Your Site

De website van Au Grenache maakt gebruik van cookies.   
Meer info   AKKOORD