AU GRENACHE

 

Fijnproeversmenu

 

Vanaf zaterdag 31 oktober tot en met vrijdag 27 november 2020

Aperitief, kroketjes van kalfszwezeriken met madeira, verse herfsttruffel, bospaddestoelen, truffeljus, witte kool, appel

Apéritif, croquettes de ris de veau au madère, truffe fraîche d'automne, champignons des bois, jus de truffes, chou blanc, pomme

***

Het wit van fazant, gebakken Bretoense Sint-Jacobsnootjes, blaadjes van jong Brussels witlof, brunoise knolselder en tijm

Le blanc de faisan, noix de coquilles St.-Jacques bretonnes poêlés, feuilles de chiconettes; brunoise céleri-rave et thym

***

Nootje van jong hert "Bordelaise", spruitjes, jonge wortel, bimi en kasteelaardappeltjes

Noix de faon "Bordelaise", choux de Bruxelles, jeune carotte, bimi et pomme château

***

Het kaasbordje van Meester-Kaasmaker Philippe Olivier

Les fromages de Philippe Olivier, affineur de fromages

***

Een parfait met Mandarine Napoléon, geflambeerde mandarijntjes, gegrilde amandelen en bittere chocolade

Le parfait de Mandarine Napoléon, mandarines flambées, amandes grillées et chocolat amer

***

Mokka en liflafjes

Moka et mignardises

 

€ 100,00

 
  Privacy  BYS - By Your Site

De website van Au Grenache maakt gebruik van cookies.   
Meer info   AKKOORD