MENU
Lunch | Verrassingsmenu | Fijnproeversmenu | VALENTIJNMENU
Fijnproeversmenu
Vanaf zaterdag 4 maart tot en met vrijdag 31 maart 2023
Aperitief, kroketjes van parelhoen, brunoise mango, compote van verse pruimen, jong Brussels witlof en Madeirawijn
Apéritif, croquettes de pintadeau, brunoise mangue, compote de prunes fraîches, chiconettes de Bruxelles et vin de Madère
***
Noorse nieroogkreeftjes, fijne erwtjes, venkel, mergpompoen, jonge wortel en Ricard
Langoustines norvégiennes, petits pois, fenouil, courgette, jeune carotte et Ricard
***
Krokant gebakken kalfszwezeriken, hoppescheuten uit Warneton, mousseline met triple van Westmalle
Ris de veau poêlés croustillant, jets de houblon de Warneton, mousseline au triple de Westmalle
***
Het kaasbordje van Meester-Kaasmaker Philippe Olivier
Les fromages affinés de Philippe Olivier
***
In huis bereide vanille- en pralinéroomijs, karamelsaus en amandelkoekje
Les glaces vanille et praliné faites à la maison, sauce caramel et tuile d'amandes
***
Mokka en liflafjes
Moka et mignardises
€ 110,00 ( inclusief aperitief en mokka )