MENU
Lunch | Verrassingsmenu | Fijnproeversmenu | Kerstmenu | Nieuwjaarmenu
Fijnproeversmenu
Vanaf zaterdag 29 november tot met vrijdag zondag 14 december 2025
Aperitief, kroketjes van fazant, truffeljus, jong Brussels witlof, eryngiipaddestoelen, rode porto
Apéritif, croquettes de faisan, jus de truffes, chiconettes de Bruxelles, champignons eryngii, porto rouge
***
Gebakken Sint-Jacobsnootjes uit Dieppe, erwtenmousseline, groene punten uit Nice, suikererwt, sherry
Noix de coquilles St.-Jacques de Dieppe poêlés, mousseline de petits pois, pointes vertes de Nice, pois sucré, sherry
***
Nootje van jong hert "Grand Veneur", knolseldercrème, spruitjes, gepocheerd appeltje, bosbessen
Noix de faon "Grand Veneur", crème de céleri-rave, choux de Bruxelles, petite pomme pochée, airelles
***
Het kaasbordje van meester-kaasmaker Philippe Olivier
Les fromages affinés de Philippe Olivier
***
Een Normandisch flensje
La crêpe normande
***
Mokka en liflafjes
Moka et mignardises
***
€ 120,00 ( inclusief aperitief en mokka )
