MENU
Lunch | Verrassingsmenu | Fijnproeversmenu
Fijnproeversmenu
Vanaf zaterdag 14 januari tot en met vrijdag 3 februari 2023
Aperitief, gebakken Bretoense Sint-Jacobsnootjes, bloemkoolmousseline, andijvie, broodkorstjes, zaadjesmosterd
Apéritif, noix de coquilles St.-Jacques bretonnes poêlés, mousseline de chou-fleur, scaroles, croûtons, moutarde de grains
***
Een romig waterkerssoepje, Noorse nieroogkreeftjes, spinaziescheuten, kwarteleitje
La crème de cresson, langoustines norvégiennes, pousses d'épinards, oeuf de caille
***
Kalfszwezeriken, eringiipaddestoelen, jong Brussels witlof, kasteelaardappelen, Madeirawijn
Ris de veau, champignons eringii, chiconettes de Bruxelles, pommes château, vin de Madère
***
Het kaasbordje van Meester-Kaasmaker Philippe Olivier
Les fromages affinés de Philippe Olivier
***
Normandisch pannekoekje
Crêpe Normande
***
Mokka en liflafjes
Moka et mignardises
€ 107,00 ( inclusief aperitief en mokka )