AU GRENACHE

 

Fijnproeversmenu

 

vanaf woensdag 10 juni tot en met vrijdag 26 juni 2020

Aperitief,  een taartje van rauwe gemarineerde zalm en zacht gerookt heilbot, roze peper, avocado, bloemkoolbloempjes, salad pea en dille

Apéritif, tartelette de saumon cru mariné et helbot doux fumé, poivre rose, avocat, chou-fleur, salad pea et aneth

***

Gefrituurde Oostendse zeetongreepjes met Joyn tomaat, honingtomaatjes, brunoise aardappel, asperges, lenteuitjes en koningskruid

Goujonettes frits de sole Ostendaise, tomate Joyn, tomates miel, brunoise pomme de terre, asperges, oignons de printemps et basilic

***  

Het wit van kleine tarbot en verse in huis handgepelde Oostendse garnaaltjes, venkel, beukenzwammetjes, fijne erwtjes

Le blanc de turbotin et crevettes fraîches d'Ostende pelées à la maison, fenouil, polygottes, petits pois et Ricard

***  

Het kaasbordje van Meester-Kaasmaker Philippe Olivier

Les fromages de Philippe Olivier, affineur de fromages

***

In champagne gepocheerde nectarine met in huis bereide vanilleroomijs, gegrilde amandelen en verse frambozen

Nectarine pochée en champagne, glace vanille fait à la maison, amandes grillées et framboises fraîches

***

Mokka en liflafjes

Le moka et mignardises

 

€ 100,00

 
  Privacy  BYS - By Your Site

De website van Au Grenache maakt gebruik van cookies.   
Meer info   AKKOORD