AU GRENACHE

 

FIJNPROEVERSMENU

 

vanaf zaterdag 1 november tot en met vrijdag 28 november 2025

 

Aperitief, gerookte eendenborst en eendenlever, mango, banaan, blauwe bosbessen, aceto balsamico

Apéritif, magret et foie de canard fumés, mangue, banane, myrtilles, aceto balsamico

***  

Gebakken Sint-Jacobsnootjes uit Dieppe, knolseldercrème, eryngiipaddestoelen, schorseneer, mierikswortel

Noix de coquilles St.-Jacques de Dieppe poêlés, crème de céleri-rave, champignons eryngii, salsifis, raifort

***

Het wit van fazant, groene kool, bosbessen, Wildemans peertje, aardappelkroketjes, jonge Hasseltse jenever

Le blanc de faisan, chou vert, airelles, petite poire Wildemans, croquettes de pommes de terre, genièvre de grain

***

Het kaasbordje van meester-kaasmaker Philippe Olivier

Les fromages affinés de Philippe Olivier

***

In huis bereide nougatijs met Grand Marnier, compote van braambessen

Le nougat glacé au Grand Marnier, compote de mûres

***

Mokka en liflafjes

Le moka et mignardises

 

€  120,00 ( inclusief aperitief en mokka )

 
  Privacy  BYS - By Your Site

De website van Au Grenache maakt gebruik van cookies.   
Meer info   AKKOORD