MENU
Lunch | Verrassingsmenu | FIJNPROEVERSMENU | Kerstmenu | Nieuwjaarmenu
FIJNPROEVERSMENU
vanaf zaterdag 2 november tot en met vrijdag 29 november 2024
Aperitief, in huis bereide kroketjes van kalfszwezeriken, platte peterselie, prei, witte kool, sherry
Apéritif, croquettes de ris de veau fait à la maison, persil plat, poireau, chou blanc, sherry
***
Een romig witloofsoepje, gebakken Bretoense Sint-Jacobsnootjes, broccoli, brunoise knolselder, blaadjes van jong Brussels witloof
La crème de chiconettes, noix de coquilles Saint-Jacques bretonnes poêlées, brocoli, céleri-rave, feuilles de chiconettes de Bruxelles
***
Het wit van fazant, appel, eryngiipaddestoelen, calvados, puree van spruitjes, wilde rode bosbessen
Le blanc de faisan, pomme, champignons eryngii, calvados, purée de choux de Bruxelles, airelles sauvages
***
Het kaasbordje van Meester-Kaasmaker Philippe Olivier
Les fromages affinés de Philippe Olivier
***
Een geflambeerd flensje met Grand Marnier
Crêpe Suzette
***
Mokka en liflafjes
Le moka et mignardises
€ 112,00 ( inclusief aperitief en mokka )