AU GRENACHE

 

Fijnproeversmenu

 

vanaf  zaterdag 3 oktober tot en met vrijdag 30 oktober 2020

Aperitief,  in huis bereide eendenleverpastei, geconfijte eendenlever, blauwe druivencompote, julienne mango en gekarameliseerde verse vijg

Apéritif, pâté de foie de canard fait à la maison, foie de canard confit, compote de raisins bleus, julienne de mangue et figue fraîche caramelisée

***

Gebakken Bretoense Sint-Jacobsnootjes, blaadjes van jong Brussels witlof, spruitjes, pijnboompitten, broodkorstjes en sherry

Noix de coquilles St.-Jacques breton poêlés, feuilles de chiconettes de Bruxelles, choux de Bruxelles, pignons de pins, croûtons et sherry

***  

Jong partijsje "Fine Champagne", bospaddestoelen, spitskool, wilde rode bosbessen en knolselderkroketjes

Le perdreau "Fine Champagne", champignons des bois, chou pointu, airelles sauvages et croquettes de céleri-rave

***

Het kaasbordje van Meester-Kaasmaker Philippe Olivier

Les fromages de Philippe Olivier, affineur de fromages

***

In huis bereide roomijs van witte chocolade, sorbet van Doyennépeer, bittere chocolade en gegrilde amandelen

La glace de chocolat blanc fait à la maison, sorbet de poire Doyenné, chocolat amer et amandes grillées

***

Mokka en liflafjes

Le moka et mignardises

 

€ 100, 00

 
  Privacy  BYS - By Your Site

De website van Au Grenache maakt gebruik van cookies.   
Meer info   AKKOORD