AU GRENACHE

 

FIJNPROEVERSMENU

 

vanaf  zaterdag 26 november tot en zondag 18 december 2022

 

Aperitief,  gefrituurde medaillons van konijnefilets, witte kool, mergpompoen, spitskool, getomateerde saus

Apéritif, medaillons frits de filets de lapin, chou blanc, courgette, chou pointu, sauce tomatée

***

Het wit van fazant, quiche van kalfszwezeriken, andijvie, brunoise knolselder, mierikswortel

Le blanc de faisain, quiche de ris de veau, scaroles, brunoise céleri-rave, raifort

***  

Gebakken Bretoense sint-jacobsnootjes, jonge Brusselse spruitjes, witlof, schijfjes aardappel in veldkleed, zaadjesmosterd

Noix de coquilles St.-Jacques bretonnes, choux de Bruxelles, chiconettes, lamelles de pomme  de terre poêlées, graines de moutarde

***

Het kaasbordje van Meester-Kaasmaker Philippe Olivier

Les fromages affinés de Philippe Olivier

***

Sabayon met eau-de-vie van Poires Williams, Doyenné peer, in huis bereide vanilleroomijs, gegrilde amandelen

Le sabayon à l'eau-de-vie de Poires Williams, poire Doyenné, la glace vanille fait à la maison, amandes grillées

***

Mokka en liflafjes

Le moka et mignardises

 

€ 105,00 ( inclusief aperitief en mokka )

 
  Privacy  BYS - By Your Site

De website van Au Grenache maakt gebruik van cookies.   
Meer info   AKKOORD