MENU
Lunch | Verrassingsmenu | Fijnproeversmenu | VALENTIJNMENU
VALENTIJNMENU
vanaf zaterdag 4 februari tot en met vrijdag 3 maart 2023
Het restaurant is uitzonderlijk open op dinsdag 14 februari 2023.
Aperitief, gefrituurde medaillons van skrei, brunoise knolselder, erwtencrème, fijne erwtjes, broodkorstjes, sherry
Apéritif, medaillons frits de skrei, brunoise céleri-rave, crème de petits pois, petits pois, croûtons, sherry
***
Gebakken Bretoense sint-jacobsnootjes, groene aspergepunten, snijboontjes, spinaziescheuten, grappa
Noix de coquilles St.-Jacques bretonnes poêlées, pointes vertes, haricots coupés, pousses d'épinards, grappa
***
Zeetongreepjes, dragon, fijne boontjes, spitskool, eringiipaddestoelen
Filets de sole, estragon, haricots fins, chou pointu, champignons eringii
***
Het kaasbordje van Meester-Kaasmaker Philippe Olivier
Les fromages affinés de Philippe Olivier
***
Geflambeerd flensje met Grand Marnier, mandarijntjes, gegrilde amandelen, in huis bereide vanilleroomijs
Crêpe flambée au Grand Marnier, mandarines, amandes grillées, glace vanille fait à la maison
***
Mokka en liflafjes
Le moka et mignardises
€ 107,00 ( inclusief aperitief en mokka )