AU GRENACHE

 

Fijnproeversmenu

 

Vanaf zaterdag 4 oktober tot en met vrijdag 31 oktober 2025

Aperitief, Sint-Jacobsnootjes uit Dieppe, andijvie, brunoise knolselder, sherry

Apéritif, noix de coquilles St.-Jacques de Dieppe, scaroles, brunoise céleri-rave, sherry

***

In huis bereide ganzenleverpastei, gerookte eendenlever, compote van witte en blauwe druiven, verse vijgencoulis

Le pâté de foie gras frais fait à la maison, foie de canard fumé, compote de raisins bleus et blancs, coulis de figues fraîches

***

Wilde eendenborst "Bordelaise", jonge spruitjes, jonge Brusselse witloofblaadjes, kasteelaardappeltjes

Le magret de canard sauvage "Bordelaise", choux de Bruxelles, feuilles de chiconettes de Bruxelles, pommes château

***

Het kaasbordje van meester-kaasmaker Philippe Olivier

Les fromages affinés de Philippe Olivier

***

Parfait van Amaretto, mango, gegrilde amandelen, bittere chocolade

Le parfait de Amarette, mangue, amandes grillées, chocolat amer

***

Mokka en liflafjes

Moka et mignardises

***

€ 120,00 ( inclusief aperitief en mokka )

 
  Privacy  BYS - By Your Site