AU GRENACHE

 

Kerstmenu

 

24 en 25 december 2023

 

Aperitief, een bisque en quiche van Noorse koningskrab

Apéritif, une bisque et une quiche de crabe royal norvégien

***

Gebakken medaillons van Canadese kreeft, verse pasta's, groene aspergetips, eryngiipaddestoelen, truffeljus, madeirawijn, parmezaan

Medaillons d'homard canadien poêlés, pâtes fraîches, pointes vertes, champignons eryngii, jus de truffes, vin madère, parmesan

***

Het wit van griet, champagnemousseline, asperges, brunoise aardappel en knolselder

Le blanc de barbue, mousseline de champagne, asperges, brunoise de pommes de terre et céleri-rave

***

Het kaasbordje van Meester-Kaasmaker Philippe Olivier

Les fromages de Philippe Olivier, affineur de fromages

***

In huis bereide sorbet van peren, crème chantilly met eau-de-vie van Poire William, brunoise Doynennépeer, bittere chocolade

Le sorbet de poires fait maison, crème chantilly à l'eau-de-vie de Poire William, brunoise poire Doyenné, chocolat amer

***

Mokka en liflafjes

Moka et mignardises

 

€ 125,00

RESERVATIE GEWENST  ENKEL TELEFONISCH 0478 224453

 
  Privacy  BYS - By Your Site

De website van Au Grenache maakt gebruik van cookies.   
Meer info   AKKOORD