MENU
Lunch | Verrassingsmenu | Fijnproeversmenu | Kerstmenu | Nieuwjaarsmenu
Kerstmenu
24 en 25 december 2023
Aperitief, een bisque en quiche van Noorse koningskrab
Apéritif, une bisque et une quiche de crabe royal norvégien
***
Gebakken medaillons van Canadese kreeft, verse pasta's, groene aspergetips, eryngiipaddestoelen, truffeljus, madeirawijn, parmezaan
Medaillons d'homard canadien poêlés, pâtes fraîches, pointes vertes, champignons eryngii, jus de truffes, vin madère, parmesan
***
Het wit van griet, champagnemousseline, asperges, brunoise aardappel en knolselder
Le blanc de barbue, mousseline de champagne, asperges, brunoise de pommes de terre et céleri-rave
***
Het kaasbordje van Meester-Kaasmaker Philippe Olivier
Les fromages de Philippe Olivier, affineur de fromages
***
In huis bereide sorbet van peren, crème chantilly met eau-de-vie van Poire William, brunoise Doynennépeer, bittere chocolade
Le sorbet de poires fait maison, crème chantilly à l'eau-de-vie de Poire William, brunoise poire Doyenné, chocolat amer
***
Mokka en liflafjes
Moka et mignardises
€ 125,00
RESERVATIE GEWENST ENKEL TELEFONISCH 0478 224453